Rijschool Erik Snip

Alles wat je wilt weten over Rijschool Erik Snip.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Erik Snip is 74%, 47 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor rijles bij Rijschool Erik Snip? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Hoorn.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Erik Snip.

De rijschool is te vinden in Zwaag. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Pruimegaard 17, 1689HR Zwaag. Bel de rijschool op, 648088248. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 726695190000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1778G4.

In welke plaats vind ik Rijschool Erik Snip precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in Zwaag.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zwaag. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Buytendijk en Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Erik Snip

Slagingspercentage

74

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

648088248

Adres

Pruimegaard 17

Postcode

1689HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

726695190000

Rijschoolnummer

1778G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Erik Snip”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo