Rijschool Erik Snip

Alle details over Rijschool Erik Snip.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Erik Snip ligt op 75%, 69 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Erik Snip? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Hoorn.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan!

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Erik Snip.

De rijschool is te vinden in Zwaag. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Pruimegaard 17, 1689HR Zwaag. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 0648088248. Het KvK-nummer van de school is: 726695190000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1778G4.

Waar bezoek ik Rijschool Erik Snip precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Zwaag.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zwaag. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Andy Barriel Autorijschool en NXXT Verkeersscholen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Erik Snip

Slagingspercentage

75

Aantal examens

69

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0648088248

Adres

Pruimegaard 17

Postcode

1689HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

726695190000

Rijschoolnummer

1778G4

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Erik Snip

    Kijk maar eens op google

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo