Wiebe’s autorijschool

Alles wat je wilt weten over Wiebe’s autorijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Wiebe’s autorijschool ligt op 69%, 13 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Wiebe’s autorijschool? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Wiebe’s autorijschool.

De rijschool is gevestigd in Noordwijkerhout. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Nieuwe Duinstraat 15, 2211CR Noordwijkerhout. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: w.f.spierenburg@gmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 19 61 75 69. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 631767340000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4724Z1.

In welke plaats zit Wiebe’s autorijschool (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Noordwijkerhout.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Noordwijkerhout. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Fleur en Jord Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Wiebe’s autorijschool

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

w.f.spierenburg@gmail.com

Telefoon-nr

06 19 61 75 69

Adres

Nieuwe Duinstraat 15

Postcode

2211CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

631767340000

Rijschoolnummer

4724Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wiebe’s autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo