Wiebe’s autorijschool

Alles op een rijtje over Wiebe’s autorijschool.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Wiebe’s autorijschool ligt op 67%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Wiebe’s autorijschool? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocatie: Leiden.

Telefoonnummer en contactgegevens van Wiebe’s autorijschool.

Deze school is gevestigd in Noordwijkerhout. Op zoek naar adresgegevens? Nieuwe Duinstraat 15, 2211CR Noordwijkerhout. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 19 61 75 69. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 631767340000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4724Z1.

Waar vind ik Wiebe’s autorijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Noordwijkerhout.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Noordwijkerhout. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: ROCH en Rijschool Haarlemmermeer B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Wiebe’s autorijschool

Slagingspercentage

67

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 61 75 69

Adres

Nieuwe Duinstraat 15

Postcode

2211CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

631767340000

Rijschoolnummer

4724Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wiebe’s autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo