Les is More Rijopleidingen

Alle informatie over Les is More Rijopleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les is More Rijopleidingen is 44%, 86 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je ervoor te lessen bij Les is More Rijopleidingen? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Enschede. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van Les is More Rijopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Weerselo. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Gunnerstraat 7, 7595KD Weerselo. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschoollesismore.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 13 19 87 93. De school heeft een eigen site: rijschoollesismore.nl. Het KvK-nummer van de school is 574400770000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8556F1.

Waar bezoek ik Les is More Rijopleidingen (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Weerselo.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Weerselo. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Brunninkhuis en Rijschool Erdal Tamer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Les is More Rijopleidingen

Slagingspercentage

44

Aantal examens

86

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoollesismore.nl

Telefoon-nr

06 13 19 87 93

Website

rijschoollesismore.nl

Adres

Gunnerstraat 7

Postcode

7595KD

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

574400770000

Rijschoolnummer

8556F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les is More Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Les is More Rijopleidingen
Les is More Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo