Les is More Rijopleidingen

Alles wat je wilt weten over Les is More Rijopleidingen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les is More Rijopleidingen ligt op 40%, 85 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Les is More Rijopleidingen? Dan heb je keuze uit één examenlocatie van het CBR: Enschede.

Contactgegevens, adres en overige info over Les is More Rijopleidingen.

Je vindt de rijschool in Weerselo. Op zoek naar de adresgegevens? Gunnerstraat 7, 7595KD Weerselo. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 13 19 87 93. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoollesismore.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 574400770000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8556F1.

In welke plaats vind ik Les is More Rijopleidingen (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Weerselo.

Klik hier voor meer rijscholen in Weerselo. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: K. Starreveld en Rijschool B. Kroeze.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Les is More Rijopleidingen

Slagingspercentage

40

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 13 19 87 93

Website

rijschoollesismore.nl

Adres

Gunnerstraat 7

Postcode

7595KD

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

574400770000

Rijschoolnummer

8556F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les is More Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Les is More Rijopleidingen
Les is More Rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo