Tonnie’s Rijschool

Alles wat je wilt weten over Tonnie’s Rijschool.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Tonnie’s Rijschool ligt op 63%, 67 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Tonnie’s Rijschool? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Enschede. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Tonnie’s Rijschool.

Deze rijschool vind je in Denekamp. Dit zijn de adresgegevens: Berghumerstraat 9, 7591GX Denekamp. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 13 57 42 59. Het KvK-nummer van de school is: 611313770000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4342H2.

In welke plaats vind je Tonnie’s Rijschool precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Denekamp.

Klik hier voor alle Rijscholen in Denekamp. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Twente Oldenzaal en Verkeersschool Brookhuis.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Tonnie’s Rijschool

Slagingspercentage

63

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 13 57 42 59

Adres

Berghumerstraat 9

Postcode

7591GX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

611313770000

Rijschoolnummer

4342H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tonnie’s Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo