Autorijschool Paul Lam B.V. Nijmegen ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool Paul Lam B.V.

Lees alles over Autorijschool Paul Lam B.V..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Paul Lam B.V. ligt op 43%, 130 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Autorijschool Paul Lam B.V. biedt ook beroepsopleiding(en), bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Paul Lam B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie oefenen

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Welke keurmerken heeft de school?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM, VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Paul Lam B.V..

Je vindt deze rijschool in Nijmegen. Dit zijn de adresgegevens: Molenweg 133, 6543VA Nijmegen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (024) 377 01 43. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, paullam.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 100153900000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7051W1.

Wat is de locatie van Autorijschool Paul Lam B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Nijmegen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Nijmegen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Pro en Rijschool Muovo.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Paul Lam B.V.

Slagingspercentage

43

Aantal examens

130

VRB

Ja

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

paullam.nl

Adres

Molenweg 133

Postcode

6543VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

100153900000

Rijschoolnummer

7051W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Paul Lam B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Paul Lam B.V.
Autorijschool Paul Lam B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo