Autorijschool Paul Lam B.V.

Alle gegevens van Autorijschool Paul Lam B.V..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Paul Lam B.V. ligt op 41%, 160 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Autorijschool Paul Lam B.V. biedt ook beroepsopleiding(en), bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor lessen bij Autorijschool Paul Lam B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Nijmegen.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een FAM;VRB-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Paul Lam B.V..

De rijschool is gevestigd in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Molenweg 133, 6543VA Nijmegen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (024) 377 01 43. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, paullam.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 100153900000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7051W1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Paul Lam B.V.?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Nijmegen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: E.C.A.R. Autorijschool en Autorijschool de Witte Raaf B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Paul Lam B.V.

Slagingspercentage

41

Aantal examens

160

Keurmerk

FAM;VRB

VRB

Ja

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(024) 377 01 43

Website

paullam.nl

Adres

Molenweg 133

Postcode

6543VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

100153900000

Rijschoolnummer

7051W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Paul Lam B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Paul Lam B.V.
Autorijschool Paul Lam B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo