Rijschool Atana

Alle gegevens van Rijschool Atana.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Atana ligt op 63%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Atana? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Nijmegen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Atana.

Deze school is gevestigd in Malden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: De Vang 25, 6581DN Malden. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0620203696. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 751438790000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7203N8.

Waar vind ik Rijschool Atana?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Malden.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Malden. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Muovo en Kaila Rijschool.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Atana

Slagingspercentage

63

Aantal examens

24

Telefoon-nr

0620203696

Adres

De Vang 25

Postcode

6581DN

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

751438790000

Rijschoolnummer

7203N8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Yaika Timmermans

    Beste rijschool ooit. Evita heeft mij zoveel vertrouwen gegeven op de weg. Nu bijna 1,5 jaar mijn rijbewijs en heb er geen moment spijt van gehad dat ik bij haar gelest heb. Voor zowel theorie als praktijk in 1 keer geslaagd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo