Rijschool Atana

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Atana.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Atana is 55%, 31 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Atana? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Nijmegen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Atana.

Deze rijschool heeft een locatie in Malden. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: De Vang 25, 6581DN Malden. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0620203696. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 751438790000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7203N8.

Wat is de locatie van Rijschool Atana precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Malden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Malden. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink en Autorijschool Karin Derks.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Atana

Slagingspercentage

55

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0620203696

Adres

De Vang 25

Postcode

6581DN

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

751438790000

Rijschoolnummer

7203N8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Yaika Timmermans

    Beste rijschool ooit. Evita heeft mij zoveel vertrouwen gegeven op de weg. Nu bijna 1,5 jaar mijn rijbewijs en heb er geen moment spijt van gehad dat ik bij haar gelest heb. Voor zowel theorie als praktijk in 1 keer geslaagd.

Rijschoolspecialist.nl
Logo