Rijschool – De Oversteek

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Rijschool – De Oversteek.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, personenauto of personenauto met aanhanger. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool – De Oversteek is 44%, 18 leerlingen legden een examen af. Deze rijschool biedt ook rijles met een personenauto met automaat. Kies je ervoor bij deze school te lessen, kun je terecht bij 1 CBR examenlocatie: Nijmegen. Deze rijschool biedt de volgende theorieopleidingen aan: motor, personenauto of bromfiets.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool – De Oversteek.

De rijschool heeft een vestiging in Nijmegen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hegdambroek 2144,6546WD Nijmegen. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 644914000. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, http: //rijschool-deoversteek.nl/.Het KvK-nummer van Rijschool – De Oversteek is 712660700000.

Waar vind ik Rijschool – De Oversteek precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Meer rijscholen in Nijmegen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Nijmegen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Tempo, en Rijschool J. Smits Jr..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijschool – De Oversteek

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger

Theorielessen

Motor,Personenauto,Bromfiets

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

44

Aantal examens

18

Examenlocatie(s)

Nijmegen

Website

http://rijschool-deoversteek.nl/

E-mailadres

[email protected]

Telefoonnummer 2

644914000

Adres

Hegdambroek 2144

Postcode

6546WD

Plaats

KvK-nummer

712660700000

1 review for Rijschool – De Oversteek

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Gerrie Philipsen – de Vos

    Hallo, ik heb in 1964 mijn rijbewijs gehaald en ja ik ben een oudere dame.
    Na een moeilijke periode, waarin ik geen auto meer reed, stond ik voor de keus mijn auto weg te doen, of een opfriscursus te nemen bij een rijschool. Dat laatste heb ik gedaan bij de rijschool “De Oversteek”. Ik kreeg les van Jim. Jim had al gauw in de gaten, dat mijn probleem bij het schakelen zat. Ik schakelde veel te veel. Omdat ik inmiddels alleen ben, was ik van plan, een kleinere auto met automaat aan te schaffen. Jim raadde mij daarom aan door te gaan met lessen in een automatisch geschakelde auto. Dat was de oplossing. Ik heb inmiddels mijn hand geschakelde auto ingewisseld voor een Fiat 500 met automaat en ik vind het zalig rijden. Vandaag heb ik mijn laatste les gehad. Mijn rijangst is over. Ik ken de regels weer en voel me zeker in het verkeer. Het lessen bij deze rijschool heb ik als zeer prettig ervaren.
    Ik kan iedereen, die op de een of andere manier niet meer zeker is in het verkeer, aanraden een opfriscursus te nemen bij deze rijschool en dan natuurlijk bij Jim. Hij is aardig en vriendelijk en stelt je op je gemak.
    2 vriendinnen van mij hebben dezelfde stap gezet, ook zij waren onzeker geworden in het verkeer. Ook zij hebben de angst overwonnen zijn er erg blij mee.

Rijschool – De Oversteek
Rijschool – De Oversteek

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo