Rijschool – De Oversteek

Alles op een rijtje over Rijschool – De Oversteek.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool – De Oversteek ligt op 52%, 27 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Les je bij Rijschool – De Oversteek? Je rijdt af bij een van de 2 examenlocaties: Arnhem, Nijmegen. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool – De Oversteek.

De rijschool is gevestigd in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hegdambroek 2144, 6546WD Nijmegen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschool-deoversteek.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 44 91 40 00. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschool-deoversteek.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 712660700000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7059K5.

Wat is de locatie van Rijschool – De Oversteek?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Nijmegen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? S&F Rijopleidingen en J. Schipper t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool – De Oversteek

Slagingspercentage

52

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-deoversteek.nl

Telefoon-nr

06 44 91 40 00

Website

rijschool-deoversteek.nl/

Adres

Hegdambroek 2144

Postcode

6546WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Nijmegen

KvK-nummer

712660700000

Rijschoolnummer

7059K5

Reviews

0.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Luuk Pouwels

  Nadat een andere rijschool ineens geen plek meer voor mij had, me aangemeld bij Jimmy. Kreeg meteen antwoord en mogelijkheden voor mijn bromfiets rijbewijs en examen. Na mijn 16de verjaardag kreeg ik meteen 4uur rijles, waarin ik heel goed werd getraind. daarna meteen examen en geslaagd. Jimmy bedankt voor de snelle reactie en goede uitleg.

 2. Cathy

  Een maand geleden heb ik een caravan gekocht en ben er meteen mee gaan rijden. Ik kreeg de tip om les te nemen.
  Ik heb 2 uur rijles gekregen van Jimmy en hij heeft mee heel veel goede tips en trics gegeven. Ik ga nu met veel meer vertrouwen de weg op.

 3. Joyce

  Ik en mijn partner hebben rijles genomen om met meer kennis en vertrouwen met een caravan naar Frankrijk te rijden. De afstemming vooraf verliep soepel. De rijlessen waren erg prettig en nuttig. De instructeur was geduldig, vriendelijk en gaf verder veel waardevolle tips. Wij zijn er zeer over te spreken.

 4. Petra

  Snelle en duidelijke communicatie. Mijn zoon in in 1x geslaagd voor de dagcursus en examen voor scooter praktijk. Dankzij de rustige, geduldige uitleg van Jimmy. Prijs kwaliteit verhouding is top. Deze rijschool komt zeker in aanmerking voor de volgende stap praktijklessen voor de auto.

 5. Gerrie Philipsen – de Vos

  Hallo, ik heb in 1964 mijn rijbewijs gehaald en ja ik ben een oudere dame.
  Na een moeilijke periode, waarin ik geen auto meer reed, stond ik voor de keus mijn auto weg te doen, of een opfriscursus te nemen bij een rijschool. Dat laatste heb ik gedaan bij de rijschool “De Oversteek”. Ik kreeg les van Jim. Jim had al gauw in de gaten, dat mijn probleem bij het schakelen zat. Ik schakelde veel te veel. Omdat ik inmiddels alleen ben, was ik van plan, een kleinere auto met automaat aan te schaffen. Jim raadde mij daarom aan door te gaan met lessen in een automatisch geschakelde auto. Dat was de oplossing. Ik heb inmiddels mijn hand geschakelde auto ingewisseld voor een Fiat 500 met automaat en ik vind het zalig rijden. Vandaag heb ik mijn laatste les gehad. Mijn rijangst is over. Ik ken de regels weer en voel me zeker in het verkeer. Het lessen bij deze rijschool heb ik als zeer prettig ervaren.
  Ik kan iedereen, die op de een of andere manier niet meer zeker is in het verkeer, aanraden een opfriscursus te nemen bij deze rijschool en dan natuurlijk bij Jim. Hij is aardig en vriendelijk en stelt je op je gemak.
  2 vriendinnen van mij hebben dezelfde stap gezet, ook zij waren onzeker geworden in het verkeer. Ook zij hebben de angst overwonnen zijn er erg blij mee.

Rijschool – De Oversteek
Rijschool – De Oversteek

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo