Rijschool - De Oversteek Nijmegen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool – De Oversteek

(2 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Rijschool – De Oversteek.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool – De Oversteek ligt op 59%, 22 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: motor, auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Rijschool – De Oversteek? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties: Arnhem, Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool – De Oversteek.

Je vindt deze school in Nijmegen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Hegdambroek 2144, 6546WD Nijmegen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 44 91 40 00. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschool-deoversteek.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is 712660700000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7059K5.

Waar vind ik Rijschool – De Oversteek precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Nijmegen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Nijmegen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Arnhem en Autorijschool Hendriksen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool – De Oversteek

Slagingspercentage

59

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 44 91 40 00

Website

rijschool-deoversteek.nl/

Adres

Hegdambroek 2144

Postcode

6546WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Nijmegen

KvK-nummer

712660700000

Rijschoolnummer

7059K5

2 reviews for Rijschool – De Oversteek

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Petra

  Snelle en duidelijke communicatie. Mijn zoon in in 1x geslaagd voor de dagcursus en examen voor scooter praktijk. Dankzij de rustige, geduldige uitleg van Jimmy. Prijs kwaliteit verhouding is top. Deze rijschool komt zeker in aanmerking voor de volgende stap praktijklessen voor de auto.

 2. Gerrie Philipsen – de Vos

  Hallo, ik heb in 1964 mijn rijbewijs gehaald en ja ik ben een oudere dame.
  Na een moeilijke periode, waarin ik geen auto meer reed, stond ik voor de keus mijn auto weg te doen, of een opfriscursus te nemen bij een rijschool. Dat laatste heb ik gedaan bij de rijschool “De Oversteek”. Ik kreeg les van Jim. Jim had al gauw in de gaten, dat mijn probleem bij het schakelen zat. Ik schakelde veel te veel. Omdat ik inmiddels alleen ben, was ik van plan, een kleinere auto met automaat aan te schaffen. Jim raadde mij daarom aan door te gaan met lessen in een automatisch geschakelde auto. Dat was de oplossing. Ik heb inmiddels mijn hand geschakelde auto ingewisseld voor een Fiat 500 met automaat en ik vind het zalig rijden. Vandaag heb ik mijn laatste les gehad. Mijn rijangst is over. Ik ken de regels weer en voel me zeker in het verkeer. Het lessen bij deze rijschool heb ik als zeer prettig ervaren.
  Ik kan iedereen, die op de een of andere manier niet meer zeker is in het verkeer, aanraden een opfriscursus te nemen bij deze rijschool en dan natuurlijk bij Jim. Hij is aardig en vriendelijk en stelt je op je gemak.
  2 vriendinnen van mij hebben dezelfde stap gezet, ook zij waren onzeker geworden in het verkeer. Ook zij hebben de angst overwonnen zijn er erg blij mee.

Rijschool – De Oversteek
Rijschool – De Oversteek

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo