SnelGeslaagd.com

Alles op een rijtje over SnelGeslaagd.com.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van SnelGeslaagd.com ligt op 40%, 520 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij SnelGeslaagd.com? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Nijmegen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Contactgegevens en telefoonnummer van SnelGeslaagd.com.

De rijschool heeft een vestiging in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Kronenburgersingel 1, 6511AL Nijmegen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@snelgeslaagd.com. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 59 44 45 00. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: snelgeslaagd.com. Het KvK-nummer van de school is: 734221930000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8377Z3.

In welke plaats zit SnelGeslaagd.com precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Nijmegen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool E. van Drie B.V. en Verkeersschool Janssen B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: SnelGeslaagd.com

Slagingspercentage

40

Aantal examens

520

E-mail

info@snelgeslaagd.com

Telefoon-nr

06 59 44 45 00

Website

snelgeslaagd.com

Adres

Kronenburgersingel 1

Postcode

6511AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

734221930000

Rijschoolnummer

8377Z3

Reviews

0.0
0
0
0
1
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Megan Saint-Denis

    Mister bean als rij instructeur. Snelkoppeling problemen.

  2. jasper

    3x niks hoor hier gr jasper

Rijschoolspecialist.nl
Logo