Rijschool Astrid

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Astrid.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Astrid ligt op 50%, 2 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Astrid? Dan heb je de keuze uit 2 examenlocaties van CBR: Enschede, Doetinchem. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Astrid.

Deze rijschool heeft een locatie in Neede. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Magnoliastraat 2a, 7161BW Neede. De school is telefonisch bereikbaar via 06 42 51 69 37. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 849959040000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5887H9.

Waar vind je Rijschool Astrid (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Neede.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Neede. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Berkelland rijopleiding en Verkeersschool Guus Kolkman V.O.F..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Astrid

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 51 69 37

Adres

Magnoliastraat 2a

Postcode

7161BW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

849959040000

Rijschoolnummer

5887H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Astrid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo