Rijschool Astrid

(2 klantbeoordelingen)

Alle informatie over Rijschool Astrid.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Astrid is 46%, 39 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Astrid? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Enschede, Doetinchem. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Astrid.

Je vindt deze school in Neede. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Magnoliastraat 2a, 7161BW Neede. Bellen? Het telefoonnummer is 06 42 51 69 37. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 849959040000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5887H9.

In welke plaats vind je Rijschool Astrid (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Neede.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Neede. Check ook deze rijscholen: Autorijschool van Asselt en Berkelland rijopleiding.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Astrid

Slagingspercentage

46

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 51 69 37

Adres

Magnoliastraat 2a

Postcode

7161BW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

849959040000

Rijschoolnummer

5887H9

2 reviews for Rijschool Astrid

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Evelien

    Ik heb bij Astrid gelest. Vanaf het begin was ik al blij met mijn keus! Nadat ik heel gespannen aan mijn les begon wist zij mij meteen op mijn gemak te stellen. Toen wij het examen aan konden vragen heeft ze mij geadviseerd om een faalangstexamen te gaan doen. Wat was dat fijn! Meer tijd met aan begin van mijn examen heeft er voor gezorgd dat ik redelijk ontspannen mijn examen kon rijden. En ik rij nu lekker in mijn eigen autootje rond!

  2. Jordy

    Ik heb mijn proefles van Astrid gehad. Tijdens de les werd mij duidelijk verteld wat de regels waren binnen NXXT. Toen ben ik overgegaan tot de aankoop van een Toppakket. De afspraken zijn keurig nagekomen en ben ook nog binnen mijn pakket geslaagd. En in 1keer!!! Super rijschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo