Rijschool Astrid

Lees alles over Rijschool Astrid.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Astrid ligt op 61%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor lessen bij Rijschool Astrid? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Bergen Op Zoom.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Astrid.

De rijschool heeft een locatie in Steenbergen Nb. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Hoge Bogerd 8, 4651XV Steenbergen Nb. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 0167 56 77 53, of 06 2496 21 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 631581080000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1010X0.

Waar vind je Rijschool Astrid (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Steenbergen Nb.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Steenbergen Nb. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Auto- En Motorrijschool Zweers en Rijschool Theo Aloserij.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Astrid

Slagingspercentage

61

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0167 56 77 53

Telefoon-nr

06 2496 21 53

Adres

Hoge Bogerd 8

Postcode

4651XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

631581080000

Rijschoolnummer

1010X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Astrid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo