Verkeersschool Rob en Nel

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Rob en Nel.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Rob en Nel is 68%, 41 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Rob en Nel? Dan kies je uit 1 CBR-locatie: Doetinchem. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Rob en Nel.

Deze school heeft een vestiging in Borculo. Hierbij de adresgegevens van deze school: Burg Bloemersstraat 68, 7271DD Borculo. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: autorijschool@robennel.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0545) 27 18 86, of 06 47 41 28 88. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: robennel.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 080493730000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7592F2.

Waar bezoek ik Verkeersschool Rob en Nel (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Borculo.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Borculo. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Notten en Blij dat ik rij – Opleiding en Coaching.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Rob en Nel

Slagingspercentage

68

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschool@robennel.nl

Telefoon

(0545) 27 18 86

Telefoon-nr

06 47 41 28 88

Website

robennel.nl

Adres

Burg Bloemersstraat 68

Postcode

7271DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

080493730000

Rijschoolnummer

7592F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Rob en Nel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Rob en Nel
Verkeersschool Rob en Nel

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo