Verkeersschool te Winkel

Alle gegevens van Verkeersschool te Winkel.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool te Winkel ligt op 56%, 100 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor les bij Verkeersschool te Winkel? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Doetinchem. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool te Winkel.

Deze school vind je in Winterswijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gasthuisstraat 51, 7101DT Winterswijk. Stuur ze een mailtje, info@tewinkel.nl. Telefonisch contact met de rijschool? (0543) 51 79 00, of 06 53 41 06 72. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: tewinkel.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 568878760000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7595F1.

Waar zit Verkeersschool te Winkel precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Winterswijk.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Winterswijk. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Han Vink.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool te Winkel

Slagingspercentage

56

Aantal examens

100

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@tewinkel.nl

Telefoon

(0543) 51 79 00

Telefoon-nr

06 53 41 06 72

Website

tewinkel.nl

Adres

Gasthuisstraat 51

Postcode

7101DT

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

568878760000

Rijschoolnummer

7595F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool te Winkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo