Verkeersschool te Winkel

Alle informatie over Verkeersschool te Winkel.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een motor, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool te Winkel is 96%, 26 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVB). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met les bij Verkeersschool te Winkel? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Enschede. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool te Winkel.

De school heeft een vestiging in Winterswijk. Hierbij de adresgegevens van deze school: Gasthuisstraat 51, 7101DT Winterswijk. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@tewinkel.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0543) 51 79 00, of 06 53 41 06 72. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: tewinkel.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 568878760000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7595F1.

In welke plaats vind je Verkeersschool te Winkel?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Winterswijk.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Winterswijk. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Motorrijschool Ras en Fun on Wheels motor- en autorijschool.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool te Winkel

Slagingspercentage

96

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@tewinkel.nl

Telefoon

(0543) 51 79 00

Telefoon-nr

06 53 41 06 72

Website

tewinkel.nl

Adres

Gasthuisstraat 51

Postcode

7101DT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

568878760000

Rijschoolnummer

7595F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool te Winkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo