Autorijschool van Asselt

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool van Asselt.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Asselt is 50%, 26 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool van Asselt? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool van Asselt.

De school is te vinden in Neede. Dit zijn de adresgegevens: Lijsterstraat 11, 7161JW Neede. Bel de rijschool op, 06 30 44 73 04. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 800593680000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1483G2.

In welke plaats zit Autorijschool van Asselt precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Neede.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Neede. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Gerards Rijschool en Rijschool Mike.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool van Asselt

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 44 73 04

Adres

Lijsterstraat 11

Postcode

7161JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

800593680000

Rijschoolnummer

1483G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Asselt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo