Verkeersschool Dusseldorp

Alle gegevens van Verkeersschool Dusseldorp.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Dusseldorp ligt op 81%, 59 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs BE). Verkeersschool Dusseldorp biedt ook beroepsopleiding(en) aan: bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Kies je voor lessen bij Verkeersschool Dusseldorp? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Enschede, Doetinchem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Dusseldorp.

Deze school heeft een vestiging in Lichtenvoorde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Rembrandtplein 1, 7131EJ Lichtenvoorde. Stuur ze meteen een bericht: info@verkeersschool-dusseldorp.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0544) 37 50 87, of 06 54 21 18 09. Ze hebben een eigen website met meer informatie: verkeersschool-dusseldorp.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 080408960000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7585K1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Dusseldorp precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Lichtenvoorde.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lichtenvoorde. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Goet en Van Sprang & Tempo.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Dusseldorp

Slagingspercentage

81

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschool-dusseldorp.nl

Telefoon

(0544) 37 50 87

Telefoon-nr

06 54 21 18 09

Website

verkeersschool-dusseldorp.nl

Adres

Rembrandtplein 1

Postcode

7131EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

080408960000

Rijschoolnummer

7585K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Dusseldorp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Dusseldorp
Verkeersschool Dusseldorp

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo