Verkeersschool Dusseldorp

Alles op een rijtje over Verkeersschool Dusseldorp.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Dusseldorp is 65%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs TVPC). Verkeersschool Dusseldorp biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Les je bij Verkeersschool Dusseldorp? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Enschede, Doetinchem.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool Dusseldorp.

Je vindt deze rijschool in Lichtenvoorde. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Rembrandtplein 1, 7131EJ Lichtenvoorde. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen kan via: (0544) 37 50 87, of 06 54 21 18 09. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: verkeersschool-dusseldorp.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80408960000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7585K1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Dusseldorp (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Lichtenvoorde.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Lichtenvoorde. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Ingrid Hilbelink en Rijschool Van Houtum.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Dusseldorp

Slagingspercentage

65

Aantal examens

17

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0544) 37 50 87

Telefoon-nr

06 54 21 18 09

Website

verkeersschool-dusseldorp.nl

Adres

Rembrandtplein 1

Postcode

7131EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

80408960000

Rijschoolnummer

7585K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Dusseldorp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo