Verkeersschool Dusseldorp

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Dusseldorp.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Dusseldorp is 83%, 18 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs BE). Verkeersschool Dusseldorp verzorgt ook beroepsleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij Verkeersschool Dusseldorp? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Dusseldorp.

De school is gevestigd in Lichtenvoorde. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Rembrandtplein 1, 7131EJ Lichtenvoorde. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (0544) 37 50 87, of 06 54 21 18 09. De rijschool heeft een eigen website: verkeersschool-dusseldorp.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80408960000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7585K1.

Waar bezoek ik Verkeersschool Dusseldorp?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Lichtenvoorde.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Lichtenvoorde. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Robert te Grotenhuis en V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Dusseldorp

Slagingspercentage

83

Aantal examens

18

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0544) 37 50 87

Telefoon-nr

06 54 21 18 09

Website

verkeersschool-dusseldorp.nl

Adres

Rembrandtplein 1

Postcode

7131EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

80408960000

Rijschoolnummer

7585K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Dusseldorp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Dusseldorp
Verkeersschool Dusseldorp

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo