MOTORRIJSCHOOL BOXTEL

Op deze pagina ontdek je alles over MOTORRIJSCHOOL BOXTEL.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van MOTORRIJSCHOOL BOXTEL is 94%, 18 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij MOTORRIJSCHOOL BOXTEL? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Den Bosch.

Scooter theorie oefenen & gratis proefles

Goedkoop je scooter rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van MOTORRIJSCHOOL BOXTEL.

De rijschool is gevestigd in Boxtel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Keizerstraat 12, 5282WS Boxtel. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0411) 67 66 00, of 06 27 29 65 72. De school beschikt over een eigen site: motorrijschoolboxtel.nl. Het KvK-nummer van deze school is 171791590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3451H8.

In welke plaats vind je MOTORRIJSCHOOL BOXTEL precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Boxtel.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Boxtel. Check ook deze twee rijscholen: Motorpoort en Verkeersschool Wierks B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: MOTORRIJSCHOOL BOXTEL

Slagingspercentage

94

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0411) 67 66 00

Telefoon-nr

06 27 29 65 72

Website

motorrijschoolboxtel.nl

Adres

Keizerstraat 12

Postcode

5282WS

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171791590000

Rijschoolnummer

3451H8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pedro

    Zeer goede rijschool,vooral voor je motor rijbewijs.Eigenaar Tonny Schelle zeer fijne en spontane eigenaar/leraar.
    9 vd 10 slaag je geheid.Als een man van 72 slaag,dan weet je zeker dat je het goed doet als rijschoolhouder.Een aanrader zeer zeker.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo