Rijles Best

Alles over Rijles Best.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijles Best is 77%, 92 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijles Best? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Eindhoven. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijles Best.

De school is gevestigd in Best. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Zevensprong 58, 5683KS Best. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijles-best.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 15 62 96 74. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 735457910000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7741F4.

In welke plaats vind je Rijles Best (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Best.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Best. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool De Kempen en Rijschool Acht.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijles Best

Slagingspercentage

77

Aantal examens

92

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijles-best.nl

Telefoon-nr

06 15 62 96 74

Adres

Zevensprong 58

Postcode

5683KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

735457910000

Rijschoolnummer

7741F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Celine Hobbelen

    Ik heb super slechte ervaringen met rijles best. Ik heb om een andere rijinstructeur gevraagd en due kreeg ik niet ik miest het maar doen met degene die op mij aangewezen was. Terwijl dit geen aardige instructeur was. Op mijn eerste praktijkexamen mocht de instructeur mee in de auto toen begon die de hele tijd met de examinator te kletsen waardoor ik logisch zwaar afgeleid werd. En er was mij verteld voor het eerste examen dat ik me speciale manouvres had vrijgespeeld maar hierbij was niet gezegd dat dit maar voor 1 keer gelde. Dus op mijn 2e praktijkexamen mocht mijn rijinstructeur niet mee zidat die niet voor onrust kon zorgen. En is mij NIET verteld dat de speciale manouvres nuet meer vrijgespeeld waren en dat ik deze correct miest uitvoeren. Dus toen ik klaar was met mijn 2e examen kreg ik te horen dat alles gied was gegaan behalve mijn speciale manouvres. Ik heb bakken met geld uitgegeven met een rijinstructeur die ik niet wou/mij afleidde/mij nuet goed informeerde. Slechtse rijschool ooit ga hier niet naartoe!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo