Verkeersschool Schellekens

Alle gegevens van Verkeersschool Schellekens.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Schellekens is 76%, 37 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Verkeersschool Schellekens? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch, Berkel-Enschot. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Schellekens.

Deze rijschool is gevestigd in Schijndel. Op zoek naar adresgegevens? Boterbloemstraat 38, 5482ME Schijndel. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@verkeersschoolschellekens.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 43 58 14 07. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: verkeersschoolschellekens.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 528565420000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1391W1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Schellekens?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Schijndel.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Schijndel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: LesGo B.V. en Rijschool van Dort.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Schellekens

Slagingspercentage

76

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolschellekens.nl

Telefoon-nr

06 43 58 14 07

Website

verkeersschoolschellekens.nl

Adres

Boterbloemstraat 38

Postcode

5482ME

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

528565420000

Rijschoolnummer

1391W1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Margit

    Goede en fijne rijschool met oog voor de leerling. Geduldige instructeur die de leerling vertrouwen heeft. Hij komt ook eerst langs om te kijken of de leerling het ook ziet zitten om bij hem te lessen. Wij mochten ook een paar keer mee om te kijken hoe t nu ging. Alleen maar goed ervaringen. Mijn dochter vond t prettig lessen bij Christ.

Verkeersschool Schellekens
Verkeersschool Schellekens

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo