Ben Dubbeldeman

Lees alles over Ben Dubbeldeman.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ben Dubbeldeman ligt op 86%, 22 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! (Praktijk)les volgen bij Ben Dubbeldeman? Dan heb je keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch, Mierlo.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Ben Dubbeldeman.

De school heet een locatie in Veghel. Hierbij de adresgegevens: Jekschotstraat 11, 5465PE Veghel. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 22 66 88 23. Het KvK-nummer van deze school is 170398170000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7201X8.

In welke plaats vind je Ben Dubbeldeman (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Veghel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Veghel. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Hans Bolwerk en Les2Pass.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Ben Dubbeldeman

Slagingspercentage

86

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 22 66 88 23

Adres

Jekschotstraat 11

Postcode

5465PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Mierlo

KvK-nummer

170398170000

Rijschoolnummer

7201X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ben Dubbeldeman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo