De VerkeersAcademie

Alles op een rijtje over De VerkeersAcademie.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De VerkeersAcademie is 59%, 17 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs TVPC). Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Les je bij De VerkeersAcademie? Dan kun je kiezen uit 3 CBR locaties: Utrecht, Den Bosch, Eindhoven.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van De VerkeersAcademie.

De rijschool heeft een locatie in Nieuwegein. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Newtonbaan 2, 3439NK Nieuwegein. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (030) 604 25 14, of (030) 604 72 29. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301985710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2512H8.

In welke plaats vind je De VerkeersAcademie precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Nieuwegein.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwegein. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Dutch Medical College B.V. en Rijschool A59.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: De VerkeersAcademie

Slagingspercentage

59

Aantal examens

17

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(030) 604 25 14

Telefoon-nr

(030) 604 72 29

Adres

Newtonbaan 2

Postcode

3439NK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht, Den Bosch, Eindhoven

KvK-nummer

301985710000

Rijschoolnummer

2512H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De VerkeersAcademie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo