Rijschool Donatella

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Donatella.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Donatella ligt op 49%, 43 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Donatella? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Amsterdam.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Donatella.

Je vindt deze rijschool in Diemen. Dit zijn de adresgegevens: Arent Krijtsstraat 24, 1111AM Diemen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 27 89 56 71. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschooldonatella.nl. Het KvK-nummer van de school is 675868130000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8104F2.

Wat is de locatie van Rijschool Donatella precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Diemen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Diemen. Check ook deze twee rijscholen: Rijbewijsje en Rijschool Rehan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Donatella

Slagingspercentage

49

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 89 56 71

Website

rijschooldonatella.nl

Adres

Arent Krijtsstraat 24

Postcode

1111AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

675868130000

Rijschoolnummer

8104F2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sem Wierdsma

    In één keer geslaagd. Goede uitleg en vriendelijk vent bobby

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo