Rijschool Donatella

Alle informatie over Rijschool Donatella.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Donatella is 71%, 38 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Donatella? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Donatella.

Deze school vind je in Diemen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Arent Krijtsstraat 24, 1111AM Diemen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijschooldonatella.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 27 89 56 71. De rijschool heeft een eigen website: rijschooldonatella.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 675868130000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8104F2.

Waar zit Rijschool Donatella (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Diemen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Diemen. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Independence en Rijschool Maier.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Donatella

Slagingspercentage

71

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooldonatella.nl

Telefoon-nr

06 27 89 56 71

Website

rijschooldonatella.nl

Adres

Arent Krijtsstraat 24

Postcode

1111AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

675868130000

Rijschoolnummer

8104F2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Sem Wierdsma

    In één keer geslaagd. Goede uitleg en vriendelijk vent bobby

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo