Rijschool Donatella

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie over Rijschool Donatella.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Donatella ligt op 56%, 39 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Donatella? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Contact & telefoon van Rijschool Donatella.

Deze school is gevestigd in Diemen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Arent Krijtsstraat 24, 1111AM Diemen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rijschooldonatella.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 27 89 56 71. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooldonatella.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 675868130000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8104F2.

Wat is de locatie van Rijschool Donatella?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Diemen.

Klik hier voor meer Rijscholen in Diemen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Elite zeynep en Autorijschool V2.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Donatella

Slagingspercentage

56

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooldonatella.nl

Telefoon-nr

06 27 89 56 71

Website

rijschooldonatella.nl

Adres

Arent Krijtsstraat 24

Postcode

1111AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

675868130000

Rijschoolnummer

8104F2

1 review for Rijschool Donatella

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sem Wierdsma

    In één keer geslaagd. Goede uitleg en vriendelijk vent bobby

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo