Rijopleiding Johan Vd Horst

Alles wat je wilt weten over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst is 53%, 40 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Dan heb je de keuze uit 2 CBR examenlocaties: Dordrecht, Schelluinen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Deze school vind je in Dordrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Dit is het e-mailadres van de school: info@johanvanderhorst.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 611479720. Ze hebben een eigen website met meer informatie: johanvanderhorst.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 244363620000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5012W8.

Waar vind ik Rijopleiding Johan Vd Horst (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Dordrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool René Beumer en De Verkeersagent Rijopleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

53

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@johanvanderhorst.nl

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo