Rijopleiding Johan Vd Horst

Alles op een rijtje over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst ligt op 69%, 26 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met les bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Dan kies je uit 2 examenlocaties: Dordrecht, Schelluinen.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

De rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijopleiding Johan Vd Horst.

De school heeft een vestiging in Dordrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 611479720. De school beschikt over een eigen website, hierbij: johanvanderhorst.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244363620000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5012W8.

In welke plaats vind ik Rijopleiding Johan Vd Horst (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Dordrecht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rijbewijs Plan en Autorijschool E.C. De Gelder.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

69

Aantal examens

26

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo