Rijopleiding Johan Vd Horst

Alle informatie over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst is 49%, 35 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Je kunt terecht bij 2 CBR-afrijdlocaties: Dordrecht, Schelluinen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijopleiding Johan Vd Horst.

De school heeft een vestiging in Dordrecht. De adresgegevens: Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@johanvanderhorst.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 611479720. De school heeft een eigen site: johanvanderhorst.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244363620000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5012W8.

Waar vind je Rijopleiding Johan Vd Horst precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Dordrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kabul en Autorijschool Marco van Die.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

49

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@johanvanderhorst.nl

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo