Rijopleiding Johan Vd Horst

Ontdek alles over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst is 79%, 24 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Dan heb je de keus uit 2 CBR locaties: Dordrecht, Schelluinen.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijopleiding Johan Vd Horst.

Deze school heeft een locatie in Dordrecht. Op zoek naar de adresgegevens? Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 611479720. Ze hebben een eigen site met meer informatie: johanvanderhorst.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 244363620000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5012W8.

In welke plaats zit Rijopleiding Johan Vd Horst (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Dordrecht.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Dykveld en Autorijschool Milan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

79

Aantal examens

24

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo