Rijopleiding Johan Vd Horst

Alle informatie die je nodig hebt over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst is 64%, 25 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Dordrecht, Schelluinen.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijopleiding Johan Vd Horst.

De school is te vinden in Dordrecht. Hierbij de adresgegevens: Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 611479720. De rijschool heeft een eigen site: johanvanderhorst.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244363620000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5012W8.

Waar bezoek ik Rijopleiding Johan Vd Horst?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Dordrecht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool René Beumer en WK Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

64

Aantal examens

25

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo