Rijopleiding Johan Vd Horst

Alle details over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst ligt op 59%, 29 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Je rijdt af bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Schelluinen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijopleiding Johan Vd Horst.

Deze school heeft een locatie in Dordrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@johanvanderhorst.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 611479720. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, johanvanderhorst.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244363620000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5012W8.

In welke plaats vind ik Rijopleiding Johan Vd Horst (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Dordrecht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool “Groenoord” en Autorijschool Swets.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@johanvanderhorst.nl

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo