Rijopleiding Johan Vd Horst

Lees meer over Rijopleiding Johan Vd Horst.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Johan Vd Horst is 70%, 30 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijopleiding Johan Vd Horst? Je kiest uit 2 CBR locaties: Dordrecht, Schelluinen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijopleiding Johan Vd Horst.

De school heet een locatie in Dordrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Meindert Hobbemastraat 115, 3314HR Dordrecht. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 611479720. De school heeft een eigen site met meer informatie: johanvanderhorst.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244363620000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5012W8.

Waar bezoek ik Rijopleiding Johan Vd Horst?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Dordrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool De Hoog en Verkeersschool Ploegaert.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijopleiding Johan Vd Horst

Slagingspercentage

70

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

611479720

Website

johanvanderhorst.nl

Adres

Meindert Hobbemastraat 115

Postcode

3314HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244363620000

Rijschoolnummer

5012W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Johan Vd Horst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijopleiding Johan Vd Horst
Rijopleiding Johan Vd Horst

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo