Rijschool Schenkel

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Schenkel.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schenkel is 55%, 22 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met les bij Rijschool Schenkel? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Schenkel.

De rijschool heeft een vestiging in Delft. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: De Gaullelaan 18, 2625PH Delft. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is nog onbekend, sorry!. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 692703330000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7350N0.

In welke plaats vind ik Rijschool Schenkel precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Delft.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Delft. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Drive-Zone en Rijschool rij denhaag.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Schenkel

Slagingspercentage

55

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

nog onbekend, sorry!

Adres

De Gaullelaan 18

Postcode

2625PH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

692703330000

Rijschoolnummer

7350N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schenkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo