Rijschool Schenkel

Alle informatie over Rijschool Schenkel.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schenkel is 37%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Schenkel? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Schenkel.

Deze school vind je in Delft. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? De Gaullelaan 18, 2625PH Delft. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: rijschoolschenkel@gmail.com. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is . Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 692703330000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7350N0.

Waar vind je Rijschool Schenkel (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Delft.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Delft. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Delfland en Autorijschool Bolty.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Schenkel

Slagingspercentage

37

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

rijschoolschenkel@gmail.com

Adres

De Gaullelaan 18

Postcode

2625PH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

692703330000

Rijschoolnummer

7350N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schenkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo