Autorijschool Marcelis

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Marcelis.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marcelis ligt op 65%, 20 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Marcelis? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Maastricht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Marcelis.

Deze rijschool is gevestigd in Bunde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Wonkelestraat 8, 6241NV Bunde. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 10 02 97 74. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 727652320000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2035F9.

In welke plaats vind ik Autorijschool Marcelis (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Bunde.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Bunde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Gelooven en Autorijschool Heutz/Malberg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Marcelis

Slagingspercentage

65

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 02 97 74

Adres

Wonkelestraat 8

Postcode

6241NV

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

727652320000

Rijschoolnummer

2035F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Marcelis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo