Auto- en motorrijschool Bastiaens

Alles op een rijtje over Auto- en motorrijschool Bastiaens.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool Bastiaens ligt op 78%, 245 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Les je bij Auto- en motorrijschool Bastiaens? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht.

Heeft deze school een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG en VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige info over Auto- en motorrijschool Bastiaens.

De rijschool heeft een vestiging in Maastricht. Dit zijn de adresgegevens: Pletzersstraat 18, 6213HH Maastricht. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (043) 347 93 46, of 06 22 388 978. Ze hebben een eigen website: rijschoolbastiaens.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 146233720000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9213X1.

Waar bezoek ik Auto- en motorrijschool Bastiaens (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Maastricht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Moral en Creemers-Belfort Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Auto- en motorrijschool Bastiaens

Slagingspercentage

78

Aantal examens

245

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(043) 347 93 46

Telefoon-nr

06 22 388 978

Website

rijschoolbastiaens.nl

Adres

Pletzersstraat 18

Postcode

6213HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

146233720000

Rijschoolnummer

9213X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en motorrijschool Bastiaens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en motorrijschool Bastiaens
Auto- en motorrijschool Bastiaens

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo