Autorijschool Van Hulst

Alle details over Autorijschool Van Hulst.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Hulst ligt op 82%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Van Hulst? Je kiest uit een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Maastricht, Urmond. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Van Hulst.

De rijschool is te vinden in Meerssen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Bunderstraat 85, 6231EJ Meerssen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-11447788. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 544453450000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4174X9.

Waar vind ik Autorijschool Van Hulst (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Meerssen.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Meerssen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Jack Kollard en Autorijschool Gerberga.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Van Hulst

Slagingspercentage

82

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-11447788

Adres

Bunderstraat 85

Postcode

6231EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Urmond

KvK-nummer

544453450000

Rijschoolnummer

4174X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Hulst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo