Autorijschool Van Hulst

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Van Hulst.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Hulst ligt op 82%, 11 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Van Hulst? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Maastricht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Van Hulst.

Deze rijschool heeft een locatie in Meerssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Bunderstraat 85, 6231EJ Meerssen. Bellen? Het telefoonnummer is 06-11447788. Het KvK-nummer van deze rijschool is 544453450000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4174X9.

In welke plaats vind ik Autorijschool Van Hulst?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in regio Meerssen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Meerssen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool van Gelooven en Autorijschool Vero.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Van Hulst

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-11447788

Adres

Bunderstraat 85

Postcode

6231EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

544453450000

Rijschoolnummer

4174X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Hulst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo