Augustin Verkeersopleidingen

Alle gegevens over Augustin Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Augustin Verkeersopleidingen ligt op 78%, 68 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Augustin Verkeersopleidingen? Je rij-examen doe je bij één CBR-locatie: Maastricht. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Augustin Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Bunde. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kastanjelaan 15, 6241AV Bunde. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@augustin.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 86 82 39. De school heeft een eigen site: augustin.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 686151670000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8437A7.

In welke plaats zit Augustin Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Bunde.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Bunde. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Jos Janssen en Amct.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Augustin Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

78

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@augustin.nl

Telefoon-nr

06 21 86 82 39

Website

augustin.nl

Adres

Kastanjelaan 15

Postcode

6241AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

686151670000

Rijschoolnummer

8437A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Augustin Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Augustin Verkeersopleidingen
Augustin Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo