Augustin Verkeersopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over Augustin Verkeersopleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Augustin Verkeersopleidingen is 73%, 83 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Augustin Verkeersopleidingen? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Maastricht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Augustin Verkeersopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Bunde. Op zoek naar adresgegevens? Kastanjelaan 15, 6241AV Bunde. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 21 86 82 39. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: augustin.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 686151670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8437A7.

In welke plaats vind ik Augustin Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Bunde.

Klik hier voor meer Rijscholen in Bunde. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Henk Brauers en Autorijschool Marvi.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Augustin Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

73

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 86 82 39

Website

augustin.nl

Adres

Kastanjelaan 15

Postcode

6241AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

686151670000

Rijschoolnummer

8437A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Augustin Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Augustin Verkeersopleidingen
Augustin Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo