Autorijschool Gerberga

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Gerberga.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Gerberga is 82%, 39 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Gerberga? Dan heb je de keus uit 2 CBR-locaties: Maastricht, Urmond. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Gerberga.

Deze school heeft een locatie in Bunde. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Meidoornlaan 23, 6241BN Bunde. Voor een proefles stuur je een mailtje naar rijschool@gerberga.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (043) 364 38 55, of 06 21 93 72 35. De rijschool heeft een eigen website: gerberga.nl. Het KvK-nummer van de school is 140916560000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4285A8.

Waar zit Autorijschool Gerberga (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Bunde.

Klik hier voor alle Rijscholen in Bunde. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Simpelrijles.nl en Rijschool Le Duc.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Gerberga

Slagingspercentage

82

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschool@gerberga.nl

Telefoon

(043) 364 38 55

Telefoon-nr

06 21 93 72 35

Website

gerberga.nl

Adres

Meidoornlaan 23

Postcode

6241BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Urmond

KvK-nummer

140916560000

Rijschoolnummer

4285A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Gerberga”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo