Autorijschool Marcel Mingels V.O.F. Maastricht ⇒ Reviews

Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.

Alle gegevens over Autorijschool Marcel Mingels V.O.F..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marcel Mingels V.O.F. ligt op 59%, 232 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Autorijschool Marcel Mingels V.O.F. biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Praktijkles volgen bij Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.? Je kiest uit 2 CBR-locaties: Maastricht, Urmond. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Marcel Mingels V.O.F..

De school is gevestigd in Maastricht. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Tongersestraat 32, 6211LN Maastricht. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (043) 343 77 10, of 06 11 38 11 81. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolmarcelmingels.nl. Het KvK-nummer van deze school is 140681920000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0963G8.

Waar vind ik Autorijschool Marcel Mingels V.O.F. (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Maastricht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Maastricht. Check ook deze rijscholen: Autorijschool IDEE en Rijcoach Dina.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.

Slagingspercentage

59

Aantal examens

232

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 11 38 11 81

Website

rijschoolmarcelmingels.nl

Adres

Tongersestraat 32

Postcode

6211LN

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Urmond

KvK-nummer

140681920000

Rijschoolnummer

0963G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.
Autorijschool Marcel Mingels V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo