Autorijschool Herman Walthie

Lees meer over Autorijschool Herman Walthie.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Herman Walthie ligt op 56%, 59 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Herman Walthie? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Maastricht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Herman Walthie.

De school is gevestigd in Maastricht. Hierbij de adresgegevens van de school: Valeriushof 45A, 6215GD Maastricht. Voor een proefles stuur je een mailtje naar rijschoolherman@hotmail.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 50 82 70 00. Het KvK-nummer van de school is 140928680000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4287U8.

Waar bezoek ik Autorijschool Herman Walthie (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Maastricht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maastricht. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool van Gelooven en Rijschool Nick van Oerle.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Herman Walthie

Slagingspercentage

56

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschoolherman@hotmail.com

Telefoon-nr

06 50 82 70 00

Adres

Valeriushof 45A

Postcode

6215GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

140928680000

Rijschoolnummer

4287U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Herman Walthie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Herman Walthie
Autorijschool Herman Walthie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo