Auto- en motorrijschool Ed Godding

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Auto- en motorrijschool Ed Godding.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool Ed Godding is 94%, 51 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto. Ga je lessen volgen bij Auto- en motorrijschool Ed Godding? Dan kun je kiezen uit 2 CBR-afrijdlocaties: Kerkrade, Urmond.

Welk keurmerk(en) heeft de school?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Auto- en motorrijschool Ed Godding.

De school is te vinden in Maastricht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Ankerkade 125C, 6222NL Maastricht. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 11 52 60 14, of 06 11 52 60 11. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: edgodding.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 146230520000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 9248F1.

In welke plaats vind je Auto- en motorrijschool Ed Godding (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Maastricht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Maastricht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Marc Tychon en Motorrijschool Vos.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en motorrijschool Ed Godding

Slagingspercentage

94

Aantal examens

51

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 11 52 60 14

Telefoon-nr

06 11 52 60 11

Website

edgodding.nl

Adres

Ankerkade 125C

Postcode

6222NL

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

146230520000

Rijschoolnummer

9248F1

1 review for Auto- en motorrijschool Ed Godding

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Loic Vink

  Het draait niet meer om gepassioneerd lesgeven

  Ik ben bij Ed terecht gekomen via een vriend, die ook net begonnen was met motorijlessen. Na telefonisch contact mocht ik een proefles draaien. Ik had een pakket gekocht voor 20 x 50 min les + AVB , TTT en AVD examen en dat voor 1270 euro, dat is niet veel.

  De eerste paar lessen AVB gingen goed, er werden veel lessen gepland, maar er wordt niks over het plannen examens gezegd, zelfs niet als je er zelf over begint. Na wat aandringen zei Ed dat ik dit maar met Patricia (administratieve medewerker van Ed) moest overleggen. Dit heb ik vervolgens gedaan, maar merkte direct dat de examens niet op korte termijn gepland konden worden, en als ik wat kritischer werd, werd er boos op mij gereageerd door Particia. Reken ook maar niet op een eerlijk antwoord van haar. Soms was het gewoon grappig wat voor smoesjes er werden verteld en betrapte ik haar ook op onwaarheden. Helaas merkte ik dat de kwaliteit van de lessen daarna drastisch achteruitgingen (wellicht omdat ik kritischer begon te worden). Als voorbeeld heb ik een les van 100 min (84 euro) alleen de achterkant van Ed zijn motor gezien.

  Door de coronapandemie konden er geen examens gepland worden. Ik zag hierdoor ook geen nood om door te gaan met lessen want er konden immers geen examens gepland worden. Toch werd ik wekelijk gebeld en geappt dat ik lessen moest nemen. Ik zag de meer waarde er niet van aangezien ik GEEN examen datum had. De berichten werden steeds vervelender.

  Uiteindelijk AVB gehaald. Opweg naar AVD. Wederom werden er ontzettend veel lessen gepland zonder een examen datum. Na wat aandringen wist ik mijn TTT vast te leggen.

  Het volgende voorval neem ik Ed persoonlijk kwalijk. Op het CBR was ik met een andere leerling aan het praten. Ik zei tegen de leerling dat een TTT eigenlijk een AVD examen was zonder dat je daarbij je rijbewijs kan halen (het is even duur en er wordt op dezelfde punten gelet). Ed hoorde dit en werd enorm boos op mij. Hij zei “je snapt ook niks van motor rijden, dus ga niet interessant doen!”. Erg fijn net voor je examen. Ed ging zo te keer dat een andere rijschoolhouder zich ermee ging bemoeien (Creemers). De instructeur van Creemers heeft mij moed ingepraat en me weer rustig gemaakt. Moet je maar na gaan een andere rijschoolhouder die het op neemt tegen Ed voor niet eens een eigen leerling. Dit is voor mij een reden geweest om iedereen naar Creemers aan te raden. Mijn broer is vervolgens naar Creemers gegaan (was eerst leerling bij Ed), hij merkte enorm veel verschil in kwaliteit en betrokkenheid. Zo heeft hij 50% minder lessen gehad en een beter examen afgelegd in veel minder tijd (dus wachttijden voor een examen bij Ed Godding kloppen dus niet).

  Tijdens mijn TTT moest ik een stop opdracht doen. Die had ik nog nooit geoefend met Ed voor mijn TTT examen (laat ook iets van de kwaliteit zien).

  Ik wil Ed niet zwart maken in deze review, maar ik wil wel naar buiten brengen dat ik het jammer vind dat dit soort praktijken ongestoord door kunnen gaan zonder controle en of consequenties. Gehoor bij het CBR krijg je niet.

  Samenvattend:
  Het pakket voor motorrijlessen is aantrekkelijk maar Ed en Patricia zorgen na de streep dat je toch veel lessen extra moet nemen door de examens behoorlijk uit te stellen. Wees ook maar niet kritisch want dan jaag je ze nog meer in het harnas. Maar wees toch vooral kritisch, want het is immers jouw geld en tijd, jij beslist hoe je dat inricht.

  Trouwens als je alsnog bij Ed gaat lessen vind ik de lessen van 08:00uur waardeloos en zou ik ze later plannen.

  Dit was mijn ervaring bij rijschool Ed Godding.
  Dit is inderdaad een lange review, maar het CBR heeft bij geadviseerd om een review te schrijven want zij konden helaas niks doen.

Auto- en motorrijschool Ed Godding
Auto- en motorrijschool Ed Godding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo