Auto- en motorrijschool Ed Godding

Alles over Auto- en motorrijschool Ed Godding.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool Ed Godding ligt op 74%, 103 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je beginnen met rijles bij Auto- en motorrijschool Ed Godding? Je kiest uit een van de 2 CBR locaties: Maastricht, Urmond. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Auto- en motorrijschool Ed Godding.

De rijschool heeft een locatie in Maastricht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ankerkade 125C, 6222NL Maastricht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 11 52 60 14, of 06 11 52 60 11. De school beschikt over een eigen website, hierbij: edgodding.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 146230520000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9248F1.

In welke plaats vind ik Auto- en motorrijschool Ed Godding (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Maastricht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Maastricht. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Notten en Autorijschool Math van der Mullen thodn NXXT.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Auto- en motorrijschool Ed Godding

Slagingspercentage

74

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 11 52 60 14

Telefoon-nr

06 11 52 60 11

Website

edgodding.nl

Adres

Ankerkade 125C

Postcode

6222NL

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Urmond

KvK-nummer

146230520000

Rijschoolnummer

9248F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en motorrijschool Ed Godding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- en motorrijschool Ed Godding
Auto- en motorrijschool Ed Godding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo