Autorijschool Fetri

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Fetri.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fetri ligt op 66%, 41 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Rijles volgen bij Autorijschool Fetri? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Maastricht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & kortingen

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Fetri.

Je vindt deze rijschool in Maastricht. Op zoek naar adresgegevens? Guineastraat 3, 6214XM Maastricht. Voor telefonisch contact bel je met (043) 325 95 16, of 06 52 42 82 10. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140918700000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4195F8.

In welke plaats vind je Autorijschool Fetri precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Maastricht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maastricht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Van Dijk Verkeersopleidingen en Autorijschool Harry van der Meer.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Fetri

Slagingspercentage

66

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 52 42 82 10

Adres

Guineastraat 3

Postcode

6214XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

140918700000

Rijschoolnummer

4195F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fetri”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo