Rijschool Aria

Alles op een rijtje over Rijschool Aria.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aria is 45%, 40 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Aria? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Maastricht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Aria.

Je vindt deze rijschool in Maastricht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Papyrussingel 104, 6218EP Maastricht. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 20 45 97 15. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140866400000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3677Z8.

Waar vind ik Rijschool Aria (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Maastricht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Taalman en Rijschool Loomans.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Aria

Slagingspercentage

45

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 20 45 97 15

Adres

Papyrussingel 104

Postcode

6218EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

140866400000

Rijschoolnummer

3677Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Aria”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo