Autorijschool Jos Janssen

Alle gegevens van Autorijschool Jos Janssen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jos Janssen is 91%, 45 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool Jos Janssen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Maastricht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Jos Janssen.

Je vindt deze rijschool in Maastricht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kasteel Oostlaan 40, 6222TC Maastricht. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschooljosjanssen.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 043-3630279, of 06-38727731. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 619528930000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7038U8.

In welke plaats zit Autorijschool Jos Janssen?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Maastricht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Heutz/Malberg en Autorijschool Marvi.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Jos Janssen

Slagingspercentage

91

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooljosjanssen.nl

Telefoon

043-3630279

Telefoon-nr

06-38727731

Adres

Kasteel Oostlaan 40

Postcode

6222TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

619528930000

Rijschoolnummer

7038U8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Nasrin

    Ik heb vandaag praktijk examen gehad en na 13 lessen met dorna rijschool heb ik het examen gehald voor de eerste keer en ik was echt tevreden geweest met dorna rijschool en als jullie willen starten voor rij lessen dat moeten jullie niet twijfelen voor of jullie naar andere rijschool kunnen gaan zoeken.dorna rijschool is de beste en
    Ik was echt tevreden geweest dat ik met dorna rijschool rijlessen gehad dorna rij school weet precies wat is belangrijk is voor praktijk examen en altijd eerlijk gezegd hoeveel rij lessen had ik nodig
    Nogmaals bedankt Dorna rijschool

Autorijschool Jos Janssen
Autorijschool Jos Janssen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo