Autorijschool Jos Janssen

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Jos Janssen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jos Janssen is 97%, 31 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Autorijschool Jos Janssen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Maastricht.

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Jos Janssen.

De school is gevestigd in Maastricht. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kasteel Oostlaan 40, 6222TC Maastricht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 043-3630279, of 06-38727731. Het KvK-nummer van deze school is 619528930000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7038U8.

In welke plaats zit Autorijschool Jos Janssen precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Maastricht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? autorijschooldassen en Autorijschool Vero.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Jos Janssen

Slagingspercentage

97

Aantal examens

31

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

043-3630279

Telefoon-nr

06-38727731

Adres

Kasteel Oostlaan 40

Postcode

6222TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

619528930000

Rijschoolnummer

7038U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jos Janssen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Jos Janssen
Autorijschool Jos Janssen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo