Autorijschool Jos Janssen

Lees alles over Autorijschool Jos Janssen.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jos Janssen ligt op 92%, 52 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Lessen volgen bij Autorijschool Jos Janssen? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Jos Janssen.

Deze school vind je in Maastricht. Op zoek naar de adresgegevens? Kasteel Oostlaan 40, 6222TC Maastricht. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 043-3630279, of 06-38727731. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 619528930000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7038U8.

Waar bezoek ik Autorijschool Jos Janssen precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Maastricht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Heb je deze rijscholen al bekeken? autorijschooldassen en Autorijschool A.W.T..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Jos Janssen

Slagingspercentage

92

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

043-3630279

Telefoon-nr

06-38727731

Adres

Kasteel Oostlaan 40

Postcode

6222TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

619528930000

Rijschoolnummer

7038U8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Nasrin

    Ik heb vandaag praktijk examen gehad en na 13 lessen met dorna rijschool heb ik het examen gehald voor de eerste keer en ik was echt tevreden geweest met dorna rijschool en als jullie willen starten voor rij lessen dat moeten jullie niet twijfelen voor of jullie naar andere rijschool kunnen gaan zoeken.dorna rijschool is de beste en
    Ik was echt tevreden geweest dat ik met dorna rijschool rijlessen gehad dorna rij school weet precies wat is belangrijk is voor praktijk examen en altijd eerlijk gezegd hoeveel rij lessen had ik nodig
    Nogmaals bedankt Dorna rijschool

Autorijschool Jos Janssen
Autorijschool Jos Janssen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo