autorijschooldassen

Op deze pagina ontdek je alles over autorijschooldassen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van autorijschooldassen ligt op 61%, 28 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij autorijschooldassen? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocatie van CBR: Maastricht.

Heeft de school keurmerken?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer en contactgegevens van autorijschooldassen.

De school heet een locatie in Maastricht. Dit zijn de adresgegevens: Horatiushof 50, 6215ED Maastricht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 52 07 34 49. Het KvK-nummer van de school is 638514150000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4697F0.

Waar bezoek ik autorijschooldassen?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Maastricht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maastricht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Akkermans en Rijschool Kevin Sullot.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: autorijschooldassen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 52 07 34 49

Adres

Horatiushof 50

Postcode

6215ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

638514150000

Rijschoolnummer

4697F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “autorijschooldassen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo