Autorijschool Maastricht

Alles op een rijtje over Autorijschool Maastricht.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Maastricht ligt op 50%, 8 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Les volgen bij Autorijschool Maastricht? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Maastricht.

Deze rijschool heeft een locatie in Maastricht. De adresgegevens zijn als volgt: Floretruwe 6, 6218TL Maastricht. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@autorijschoolinmaastricht.nl. Voor telefonisch contact bel je met 043 880 27 82, of 649556655. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, autorijschoolinmaastricht.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 582137080000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1393Z9.

In welke plaats vind ik Autorijschool Maastricht precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Maastricht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maastricht. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Kevin Sullot en Autorijschool Fangio.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Maastricht

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolinmaastricht.nl

Telefoon

043 880 27 82

Telefoon-nr

649556655

Website

autorijschoolinmaastricht.nl

Adres

Floretruwe 6

Postcode

6218TL

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

582137080000

Rijschoolnummer

1393Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Maastricht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo