Rijschool Terwijde

Lees alles over Rijschool Terwijde.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Terwijde ligt op 54%, 26 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Terwijde? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Terwijde.

Je vindt deze school in Vleuten. Hierbij de adresgegevens: Lakeilaan 1, 3451DJ Vleuten. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-14824242. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302790640000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8930R3.

Waar bezoek ik Rijschool Terwijde (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Vleuten.

Klik hier voor alle Rijscholen in Vleuten. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijlessen.nu en Autorijschool Randstad.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Terwijde

Slagingspercentage

54

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14824242

Adres

Lakeilaan 1

Postcode

3451DJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302790640000

Rijschoolnummer

8930R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Terwijde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo