Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO

(6 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO is 31%, 48 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO? Dan heb je keus uit 3 examenlocaties: Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO.

Deze rijschool is gevestigd in Sliedrecht. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Wilhelminastraat 29, 3361XT Sliedrecht. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 39 17 41 96. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 844839460000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4217R4.

Waar vind je Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Sliedrecht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Sliedrecht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Vincent en Rijschool Harleman.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO

Slagingspercentage

31

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 17 41 96

Adres

Wilhelminastraat 29

Postcode

3361XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht

KvK-nummer

844839460000

Rijschoolnummer

4217R4

6 reviews for Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO

4.8
5
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jinte van der Laan

  Fatiha is super lief & geduldig. Binnen een snelle tijd heb ik samen met haar in 1 x mijn rijbewijs kunnen halen, mede dankzij haar goede adviezen, geduld & gezellige ritjes!

 2. Thijmen Ligthart

  Met 31 lessen in 1x geslaagd, super!

 3. Sanne

  Fijne rijinstructrice, duidelijke uitleg en ze doet er alles aan om te zorgen dat je je examen haalt

 4. Mirte

  Fatiha is een lieve en gezellige instructrice die je op je gemak stelt en er alles aan doet om je te laten slagen! Aanrader!

 5. Gadder Farah

  Ik ben echt blij met de rijschool! De instructeur is superduidelijk en aandachtig tijdens de lessen. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en stelt je op je gemak Ik raad deze rijschool zeker aan aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

 6. Hasna

  Hele fijne rijschool, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en je krijgt veel de kans om te oefenen met alles wat je nodig hebt!!!

Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO
Autorijschool Faith t.h.o.d.n. LesGO

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo