Verkeersschool Istha

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Istha.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Istha ligt op 45%, 262 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Istha verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Les volgen bij Verkeersschool Istha? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Alkmaar, Den Helder. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijlessen

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Istha.

De school is gevestigd in Schagen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Witte Paal 149, 1742NX Schagen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0224) 53 15 86, of 06 54 26 43 92. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: istha.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 745783590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8216N7.

In welke plaats vind je Verkeersschool Istha (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Schagen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Schagen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Alkmaar en Heijs & Excel Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Istha

Slagingspercentage

45

Aantal examens

262

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0224) 53 15 86

Telefoon-nr

06 54 26 43 92

Website

istha.nl

Adres

Witte Paal 149

Postcode

1742NX

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Den Helder

KvK-nummer

745783590000

Rijschoolnummer

8216N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Istha”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo