Autorijschool Aydin

(1 klantbeoordeling)

Alles op een rijtje over Autorijschool Aydin.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Aydin is 64%, 11 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Aydin? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Eindhoven.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Aydin.

De school is te vinden in Eindhoven. De adresgegevens zijn als volgt: Jan Romeinstraat 4, 5624JJ Eindhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (040) 292 79 25, of 06 54 27 03 88. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: aydin.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 597395840000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5201A7.

In welke plaats vind je Autorijschool Aydin precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Eindhoven.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Check ook deze rijscholen: Rijschool Top en A. van den Broek.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Aydin

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 292 79 25

Telefoon-nr

06 54 27 03 88

Website

aydin.nl

Adres

Jan Romeinstraat 4

Postcode

5624JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

597395840000

Rijschoolnummer

5201A7

1 review for Autorijschool Aydin

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hega Golparvar

    Geen gepaste rijschool voor mensen die gestructureerd willen lessen. Ik heb ongeveer 40 lessen gedaan bij deze rijschool, in totaal dus 1700 euro besteed aan lessen. Heb echter weinig geleerd, ik wist niet eens hoe ik moest parkeren en het was elke keer hetzelfde riedeltje. Gezeur wanneer je iets fouts doet waardoor je alleen maar meer fouten maakt en dus “nog meer” lessen nodig hebt. Het gaat dus zo maar door en dat is natuurlijk niet passend.

    Bovendien is communicatie vreselijk, lessen worden vaak opgezegd door instructeur met de belofte om de volgende dag jou op te bellen. Gebeurt nooit. Zelfs wanneer je ernaar vraagt. Alsof hij alleen les geeft wanneer hij zin heeft.

    Hierom ben ik naar een andere rijschool gegaan. Een wereld van verschil, echt waar. Opeens een instructeur die dingen goed uitlegd in plaats van leeg gezeur geeft elke les als je een fout maakt. Maar bij Aydin Rijschool werd ik behandeld als iemand van Wegmisbruikers.

    Als het kon, zou ik geen sterren geven. Ga NIET naar deze rijschool!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo