Rijschool Edin

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Edin.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Edin ligt op 50%, 10 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijschool Edin biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Kies je voor les bij Rijschool Edin? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Herten (Roermond). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Edin.

Deze school heeft een locatie in Herten. De adresgegevens zijn als volgt: Sicco Mansholtstraat 14, 6049HC Herten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 30 35 05 44. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschooledin.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is 823845920000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1937K8.

In welke plaats zit Rijschool Edin (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Herten.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Herten. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “WILMA” en Auto- En Motorrijschool Argus.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Edin

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 30 35 05 44

Website

rijschooledin.nl/

Adres

Sicco Mansholtstraat 14

Postcode

6049HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

823845920000

Rijschoolnummer

1937K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Edin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo