Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT

Alles wat je wilt weten over Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT ligt op 25%, 4 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT? Je kunt terecht bij 1 CBR-examenlocaties: Venlo. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT.

Deze school heeft een vestiging in Reuver. Hierbij de adresgegevens van de school: Hazenkamp 30, 5953KN Reuver. Bel de rijschool op, 06 28 14 41 68. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 864359730000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1359F6.

In welke plaats zit Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Reuver.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Reuver. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Ummenthum en Rijschool Frank klein.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 14 41 68

Adres

Hazenkamp 30

Postcode

5953KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

864359730000

Rijschoolnummer

1359F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool Tovik Ajhoun t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo