Rijschool Dorna

Ontdek alles over Rijschool Dorna.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dorna ligt op 40%, 65 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Dorna? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties: Maastricht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Dorna.

De school heeft een vestiging in Maastricht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Memorielaan 33, 6226DB Maastricht. Telefonisch contact met de rijschool? 06-16261313. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 512366050000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4771R4.

Waar vind je Rijschool Dorna (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Maastricht.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Babs America en autorijschool wiel arets.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Dorna

Slagingspercentage

40

Aantal examens

65

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-16261313

Adres

Memorielaan 33

Postcode

6226DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

512366050000

Rijschoolnummer

4771R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dorna”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo