Marc Tychon

Alle gegevens over Marc Tychon.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Marc Tychon ligt op 78%, 91 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Marc Tychon verzorgt ook beroepsopleiding(en): tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Ga je van start met rijlessen bij Marc Tychon? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Marc Tychon.

Deze rijschool is gevestigd in Eckelrade. De adresgegevens: Dorpsstraat 5, 6251NA Eckelrade. Dit is het e-mailadres van de school: marctychon@home.nl. Bel de rijschool op, 06 53 38 65 06, of 06 53 31 85 66. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, marctychon.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 146148200000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9228U1.

In welke plaats zit Marc Tychon?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Eckelrade.

Bekijk hier alle Rijscholen in Eckelrade. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ch. Ramaekers v/h W. Janssen en Autorijschool Adriaens.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Marc Tychon

Slagingspercentage

78

Aantal examens

91

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

marctychon@home.nl

Telefoon

06 53 38 65 06

Telefoon-nr

06 53 31 85 66

Website

marctychon.nl

Adres

Dorpsstraat 5

Postcode

6251NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

146148200000

Rijschoolnummer

9228U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Marc Tychon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo