A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT

Alle gegevens over A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT ligt op 0%, 1 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Doetinchem. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT.

De school is te vinden in Winterswijk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Joost van den Vondelstr 19, 7103XP Winterswijk. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 51 74 51 59. Het KvK-nummer van de school is: 858703310000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4991F0.

Waar zit A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Winterswijk.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Winterswijk. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Han Vink en Verkeersschool Noël Striekwold.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 74 51 59

Adres

Joost van den Vondelstr 19

Postcode

7103XP

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

858703310000

Rijschoolnummer

4991F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT
A.J. Huurneman t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo