Rijschool Ron Kuiper

Alle gegevens over Rijschool Ron Kuiper.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ron Kuiper is 54%, 46 personen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Ron Kuiper? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-locaties: Doetinchem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Ron Kuiper.

De school is te vinden in Ulft. Dit zijn de adresgegevens van deze school: LEEUWERIK 3, 7071KH Ulft. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-48671430. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 527085780000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4891H0.

In welke plaats vind je Rijschool Ron Kuiper (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Ulft.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Ulft. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Auto en motorrijschool ten Have Doetinchem en J. Damen thodn NXXT.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Ron Kuiper

Slagingspercentage

54

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-48671430

Adres

LEEUWERIK 3

Postcode

7071KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

527085780000

Rijschoolnummer

4891H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ron Kuiper”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo