Rijschool Noord-Holland

Alles over Rijschool Noord-Holland.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Noord-Holland ligt op 46%, 26 personen deden examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Rijschool Noord-Holland? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Alkmaar.

Auto theorie & korting rijles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Noord-Holland.

Deze school is gevestigd in Akersloot. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Lange Dresch 25, 1921WH Akersloot. Bellen kan, je bereikt ze op 610004593. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 619345260000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9731X7.

In welke plaats vind je Rijschool Noord-Holland precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Akersloot.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Akersloot. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijopleiding de Kort en Autorijschool Elite.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Noord-Holland

Slagingspercentage

46

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon

610004593

Adres

Lange Dresch 25

Postcode

1921WH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

619345260000

Rijschoolnummer

9731X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Noord-Holland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo