Rijschool Noord-Holland

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Noord-Holland.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Noord-Holland ligt op 46%, 26 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je lessen volgen bij Rijschool Noord-Holland? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Alkmaar.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Noord-Holland.

Je vindt de school in Akersloot. Dit zijn de adresgegevens: Lange Dresch 25, 1921WH Akersloot. Bellen? Het telefoonnummer is: 610004593. Het KvK-nummer van de school is 619345260000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9731X7.

Waar bezoek ik Rijschool Noord-Holland (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Akersloot.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Akersloot. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijopleiding de Kort en Autorijschool Elite.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Noord-Holland

Slagingspercentage

46

Aantal examens

26

Telefoon-nr

610004593

Adres

Lange Dresch 25

Postcode

1921WH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

619345260000

Rijschoolnummer

9731X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Noord-Holland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo