Rijschool Noord-Holland

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Noord-Holland.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Noord-Holland is 55%, 38 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Noord-Holland? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Alkmaar, Hoorn. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Noord-Holland.

De school heeft een vestiging in Akersloot. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Lange Dresch 25, 1921WH Akersloot. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 610004593. Het KvK-nummer van de rijschool is: 619345260000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9731X7.

Waar vind ik Rijschool Noord-Holland precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Akersloot.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Akersloot. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool F.A. Perry en Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Noord-Holland

Slagingspercentage

55

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

610004593

Adres

Lange Dresch 25

Postcode

1921WH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Hoorn

KvK-nummer

619345260000

Rijschoolnummer

9731X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Noord-Holland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo