Rijschool Noord-Holland

Lees alles over Rijschool Noord-Holland.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Noord-Holland ligt op 44%, 34 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Rijschool Noord-Holland? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Alkmaar.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Noord-Holland.

Je vindt de rijschool in Akersloot. Hierbij de adresgegevens van de school: Lange Dresch 25, 1921WH Akersloot. Bellen? Het telefoonnummer is 610004593. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 619345260000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9731X7.

In welke plaats vind je Rijschool Noord-Holland (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Akersloot.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Akersloot. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijopleiding de Kort en Rijschool Gen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Noord-Holland

Slagingspercentage

44

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

610004593

Adres

Lange Dresch 25

Postcode

1921WH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

619345260000

Rijschoolnummer

9731X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Noord-Holland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo