rijschool Freelance

Alles over rijschool Freelance.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool Freelance is 45%, 96 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij rijschool Freelance? Je kunt terecht bij 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van rijschool Freelance.

Deze rijschool vind je in Berkel En Rodenrijs. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Dintelstraat 17, 2652AN Berkel En Rodenrijs. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 12 38 39 25. Het KvK-nummer van deze rijschool is 667109870000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2051F8.

In welke plaats vind ik rijschool Freelance precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Tuur en Rijschool Balans.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: rijschool Freelance

Slagingspercentage

45

Aantal examens

96

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 38 39 25

Adres

Dintelstraat 17

Postcode

2652AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Barendrecht

KvK-nummer

667109870000

Rijschoolnummer

2051F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool Freelance”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo