Autorijschool Euro Power

Lees meer over Autorijschool Euro Power.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Euro Power is 55%, 47 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les je bij Autorijschool Euro Power? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Rotterdam.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Euro Power.

Deze school is gevestigd in Vlaardingen. Hierbij de adresgegevens van de school: Hazelaardreef 61, 3137CG Vlaardingen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (010) 474 02 24. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooleuropower.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243400980000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1569F8.

Waar vind je Autorijschool Euro Power (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Vlaardingen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Vlaardingen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Driving School Safe & Secure en Autorijschool Eno.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Euro Power

Slagingspercentage

55

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 474 02 24

Website

rijschooleuropower.nl

Adres

Hazelaardreef 61

Postcode

3137CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

243400980000

Rijschoolnummer

1569F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Euro Power”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo