Autorijschool Euro Power

Alle informatie over Autorijschool Euro Power.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Euro Power ligt op 60%, 42 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Lessen volgen bij Autorijschool Euro Power? Je kiest uit 1 CBR-locaties: Rotterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Euro Power.

De school heet een locatie in Vlaardingen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Hazelaardreef 61, 3137CG Vlaardingen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschooleuropower.nl. Bellen kan via: (010) 474 02 24. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooleuropower.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is 243400980000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1569F8.

Waar bezoek ik Autorijschool Euro Power (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Vlaardingen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Vlaardingen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Hofstede Rijopleidingen en Auto en Motor Rijschool Booij.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Euro Power

Slagingspercentage

60

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooleuropower.nl

Telefoon

(010) 474 02 24

Website

rijschooleuropower.nl

Adres

Hazelaardreef 61

Postcode

3137CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

243400980000

Rijschoolnummer

1569F8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Noa

    Overgestapt van een andere rijschool en dankzij uw aanpak in 1x geslaagd. Hartelijk bedankt voor alle rijlessen Tinat!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo