Autorijschool Euro Power

Alles over Autorijschool Euro Power.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Euro Power ligt op 50%, 46 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Euro Power? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Euro Power.

Deze school heeft een vestiging in Vlaardingen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hazelaardreef 61, 3137CG Vlaardingen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@rijschooleuropower.nl. Bel de rijschool op, (010) 474 02 24. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooleuropower.nl. Het KvK-nummer van de school is 243400980000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1569F8.

Waar zit Autorijschool Euro Power precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Vlaardingen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Vlaardingen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Startis en De Rijbewijskoning Oosterom.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Euro Power

Slagingspercentage

50

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooleuropower.nl

Telefoon

(010) 474 02 24

Website

rijschooleuropower.nl

Adres

Hazelaardreef 61

Postcode

3137CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

243400980000

Rijschoolnummer

1569F8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Noa

    Overgestapt van een andere rijschool en dankzij uw aanpak in 1x geslaagd. Hartelijk bedankt voor alle rijlessen Tinat!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo