Glow

(2 klantbeoordelingen)

Lees alles over Glow.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Glow ligt op 73%, 30 personen legden examen af (rijbewijs B). Les volgen bij Glow? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocatie: Amsterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van Glow.

Je vindt de school in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Bellefleurhof 13, 1036LC Amsterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 50 92 00 01. Het KvK-nummer van deze school is: 787385630000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1186Z4.

In welke plaats vind je Glow precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: autorijschool Cynthia en Verkeersschool Lintjens.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Glow

Slagingspercentage

73

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 92 00 01

Adres

Bellefleurhof 13

Postcode

1036LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

787385630000

Rijschoolnummer

1186Z4

2 reviews for Glow

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pien Jager

    Perfecte rij-instructrice voor een opfris les! Vriendelijk en duidelijk! Na een paar jaar niet gereden te hebben stap ik nu weer vol vertrouwen in de auto. Dank!

  2. Toine Melvin Anthonijs

    2nov. Geslaagd. Spoedcursus gedaan (4weken)
    Erg aardige en bekwame rijinstructeur.
    Rijschool Glow zou ik aanraden, in ieder geval stuur ik mijn zoon over een half jaar daar ook heen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo