Verkeersschool Mika

Lees meer over Verkeersschool Mika.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Mika is 55%, 371 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto, bromfiets. Ga je lessen volgen bij Verkeersschool Mika? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch, Berkel Enschot, Breda. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Contact & telefoon van Verkeersschool Mika.

Deze school heeft een vestiging in Kaatsheuvel. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Belgiestraat 14, 5171PN Kaatsheuvel. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@verkeersschoolmika.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 51 24 04 77. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: verkeersschoolmika.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 172789740000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5653R8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Mika (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Kaatsheuvel.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Kaatsheuvel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Theuns en Autorijschool van Rensch.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Mika

Slagingspercentage

55

Aantal examens

371

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolmika.nl

Telefoon-nr

06 51 24 04 77

Website

verkeersschoolmika.nl

Adres

Belgiestraat 14

Postcode

5171PN

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

172789740000

Rijschoolnummer

5653R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Mika”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo