Rijschool Wolluk

Ontdek alles over Rijschool Wolluk.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wolluk is 67%, 9 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je voor les bij Rijschool Wolluk? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Den Bosch, Berkel Enschot.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Wolluk.

Je vindt de rijschool in Waalwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Mr. Mackaystraat 17, 5142TE Waalwijk. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 19 38 59 03. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 749364330000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9591R1.

Waar bezoek je Rijschool Wolluk precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Waalwijk.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Waalwijk. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Auto- en Motorrijschool Sensation en MKDrive.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Wolluk

Slagingspercentage

67

Aantal examens

9

Telefoon-nr

06 19 38 59 03

Adres

Mr. Mackaystraat 17

Postcode

5142TE

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

749364330000

Rijschoolnummer

9591R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wolluk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo